torsdag 12 januari 2012

Utseende.

Eftersom jag veckopendlar från Värmland hit till Stockholm har jag mycket tid att fundera över saker. En sak som jag har funderat lite över är tillhörighet. Kläder, skor, smycken, accessoarer, frisyrer - Ja det vi kan påverka vårt utseende med är ju väldigt poppis att blogga om och upptar väldigt mycket tid för många människor. Det är en fråga om tillhörighet. Att tillhöra en grupp eller gäng markera social status, tja listan kan göras lång.

Vad säger det om mig? Vad sänder jag ut för signaler? Hur ser jag ut?

Med mina svarta Levis jeans, svart t-tröja, svarta snörskor / kängor. Vad säger det om mig och min tillhörighet? Orakad, blek, hårfäste som retirerar dessutom är håret alldeles för långt, borde uppsöka en frisör. Tja vad säger man – ”gubbifierad”?

Någon annan som känner igen sig?

Jag har tittat lite på olika bloggar och sett att de gör reklam för en massa saker(antagligen för att dra in pengar). Eftersom jag känner att jag har sålt ut mig med mitt jobb så borde jag istället göra reklam för hårförlängningar och stylingproducter borde jag kanske göra reklam för Rogaine, Gillette, Cialis, antiperspirant (deo med aluminiumsalter) och doftkulor för illaluktande skor.

Väl mött  /HiH

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar